Skrevet 01.mar.2012 kl.18:53. Ligger i kategorien Om oss

27


Jeg er skolelei - 7 år er for lenge, men det er enda lengre.
Jeg liker ikke og gå ute på kvelden når det er mørkt - Folk må alltid følge meg hjem.
Jeg elsker rosa - uansett om det er klær, cdspiller eller hva som helst. jepp, jeg har en rosa CDspiller:

Jeg hater og stå opp tidlig - men klarer heller ikke og sove lenge i helgene, rekorden i og sove lenge er vel til klokken halv 12.
Jeg liker ikke å være alene hjemme - synes jeg hører lyder hele tiden.
                   
              //2007 eller noe...

Visste du noe av dette, eller har vi noe til felles?
 -
Fredrikke

Skrevet 01.mar.2012 kl.12:07. Ligger i kategorien Om oss

7


Hei deeere! Unnskyld for at jeg ikke har blogga, fra Tirsdag-Onsdag overnatta jeg hos Ida, og i går etter skolen var jeg hos reguleringstannlegen. Nok om meg!

Endelig er vi begge tenåringer! Gratulerer så mye med dagen Caroline, håper du får en utrolig ubeskrivelig fin dag, med masse fine gaver! Det fortjener du, jenta mi! Kjempe glad i deg, og kommer alltid til og være det, alle minnene vi har sammen vil huskes for alltid, loveU!

                                  

Si  gratulereeeer!

-Fredrikke

Skrevet 19.feb.2012 kl.19:33. Ligger i kategorien Om oss

36


Heiverdensbeste! Har noen av dere lurt på hvordan vi egentlig ble kjent?

I 2009 ble vi endelig kjent! Aller først startet det med at Caroline hadde en blogg med noen venner av seg, mens Fredrikke hadde en alene (foreveralonee) og så ble vi jo egentlig bare venner via vennefunksjonen på blogg.no og etterhvert begynte vi bare og sende meldinger til hverandre. Noen dager senere, var asianfruits (bloggen Caroline hadde) sletta, så vi mista jo kontakten helt fordi vi hadde ikke fått MSNadressa eller facebooken til hverandre, hallo, det var 2009 hadde vi i det hele tatt vår egen facebook? 

Så siden at Fredrikke forsatte å blogge på sin egen blogg (fredrikke99), og Caroline var fastleser, så lagde hun sin egen blogg (Caroliine99) og vi fikk MSNadressa til hverandre og fikk bedre kontakt, og vi ble bedre kjent.  Etter noen år framover lagde Fredrikke en blogg med Siri (Bestevennina hennes dengang) som het Sifre og Caroline leste jo den, og etter det fikk Caroline seg en blogg sammen med (hennes bestevenninne dengang) Aida, siden at Sifre's blogg inspirerte Caroline og Aida så de bare måtte skaffe seg en blogg de og, så bloggen dems ble jo Airoline.

Etter det, lagde vi oss en blogg som vi kalte "nettvenner" Ingen andre som vi kjente, visste om bloggen. Grunnen var jo fordi vi begge hadde hver vår bestevenninne, og litt sånn.. Hehe! Bloggen hadde vi vel bare i noen få dager, og vi var vel ikke akkurat det man kaller "flinke" den gang, får håpe vi har bedret oss litt, hihi! Designet var sånn som blogg.no hadde "laget" fordi vi visste vel egentlig ikke om gratisdesign og html/css koder den gang. Gamledager sa du? Haha. Bloggen kan du forresten finne HER om du vil se den, vi var jo litt søte da? Hihihi. 
En god stund etter at vi lagde nettvenner spurte Fredrikke Caroline om hun hadde lyst til å lage blogg med henne, Caroline svarte selvfølgelig ja, så da ble begge glade og kom på mange navn. Fredoline, Freline, Cafre, hm... Hvilken skulle vi ta? Vi tok Fredoline siden at begge likte den best og det var Fredrikke som kom på navnet. Så fikset vi design, redigerte bilder og kommenterte mange blogger. Også en siste ting vi vil si dere, eller vi tror det, at.. Vi mener at vi ikke hadde planlagt å møte hverandre et sted, hatt web og snakket sammen så mye hvis vi ikke hadde lagd en blogg sammen. Vi hadde ikke vært venner på MSN engang, tenk på det? Så vi er ikke miss fornøyde med at vi lagde blogg sammen, vi er faktisk utrolig glade for det!    Nå er vi jo BNV, som vil si bestenettvenner og når vi møtes (som er i løpet av 2012) blir vi jo selvfølgelig bestevenner! Sikkert noen/kanskje mange av dere som synes det er teit, og dumt at vi er "nettvenner" siden dere tenker kanskje "men herregud, man vet jo ikke hvem som sitter bak skjermen???" Åjoda, vi har hatt websamtaler sammen utrolig mange ganger, faktisk så hadde vi det for et kvarter siden. Og for en god del år siden gjorde vi det, Caroline lærte faktisk Fredrikke hvordan man ordnet noen sånne isbit greier, hehe! :-)
-Fredoline

Skrevet 18.feb.2012 kl.18:54. Ligger i kategorien Om oss

16


Hei! Vi glemte visst å poste et eget inlegg om hvorfor bloggen vår heter Fredoline, det er enkelt, tenk på navnene Fredrikke og Caroline. Vi blandet navnene våres sammen, Fredrikke og Caroline, så vet vi det haha :-)Visste du det? 

- Fredoline :-)

Skrevet 17.feb.2012 kl.23:13. Ligger i kategorien Om oss

3


Hei dere! Og velkommen til vår blogg, vi er to jenter som er nettvenner, nettbestevenner aso. 

CAROLINE:

Jeg er født 01/03-99 fra Oslo. Jeg driver meg RG/Turn på fritiden og gjør masse annet morsomt med venner. Jeg har mørke, mørke brunt hår og brune øyne. Dette var vel kort og greit om meg, håper at dere vil følge bloggen til meg og min kjære søtnos, Fredrikke!♥FREDRIKKE:

Jeg er født 14/02-99 som vil si at jeg er like gammel som Caroline. På fritiden går jeg på friidrett, jeg liker også og høre på musikk og henge med venner. Jeg er blondie, hehe. Lyshåret altså og har grønne øyne. Gleder meg til og blogge på denne bloggen sammen med Caroline! ♥

Hvorfor Fredoline?
Fredoline kommer jo av navnene våre, Fredrikke og caroline. Skjønner?

BNV

Vi er bestevenninner, og kjenner hverandre egentlig bare over internet, vi har gjort det flere år, og flere år skal det bli! Dette betyr at det ikke blir noen bilder med oss to på sammen. Bortsett fra redigerte.

 

-Fredoline<3 

 Velkommen til min blogg! Tusen takk for at du valgte å stikke innom her, det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen et spor før du drar igjen. Legg meg gjerne til som venn på blogg.no.
Siste innleggBloggdesign

hits