Skrevet 01.03.2012 kl.08:02. Ligger i kategorien Hverdag

11


Nå drar jeg til skolen, snx!! <3

Skrevet 26.02.2012 kl.18:46. Ligger i kategorien Hverdag

18


Hei alle sammen! Nå er jeg i Norge igjen, hoho. Har ikke gjort så veldig mye spennende i helgen, har bada i en sånn... svømme.. basseng greie..  og kjøpt meg gitar, wehoo! I morgen er det skole igjen, synes vinterferien har gått aaaltfor fort! Men må stikke nå, it's time for food.
 

-Fredrikke

Skrevet 23.02.2012 kl.01:45. Ligger i kategorien Hverdag

17


Hei dere<3 Nå blogger jeg fra mobilen min, så bildet kommer til å være ganske lite, iThink?? Men uansett nå er klokka såpass så mye at jeg må legge meg, selvom jeg forsatt ikke klarer og lukke øyene og ... Zzzzzzz... Haha! Men uansett. God natt, sov godt og drøm søtt :-)<3

Nice bilde av meg da...- Caroline<3

Skrevet 22.02.2012 kl.21:12. Ligger i kategorien Hverdag

31


Hei søte små! ♥ Jeg har ikke fått blogget i dag p.g.a at pappa tok med den pc-en som jeg pleier å bruke med på jobb, og joa, vi har jo 2 andre pc-er hjemme, men alle bildene ligger inne på denne vettu. Også et lite problem til, jeg finner ikke ledningen man bruker når man skal laste inn bilder på pc-en.. jeg som tok outfits med noen venner da vi frøys oss i hjel, hoho! Men jeg og Fredrikke gjør hva som helst for å kunne blogge for dere da ♥♥


Sorry for ingen bilder fra hverdagen i dag, nei... :'(

- Caroline♥

Skrevet 22.02.2012 kl.16:39. Ligger i kategorien Hverdag

57


Hallo nå er jeg hjemme igjen. Grunnen til at vi ikke har blogga i dag er fordi faren til Caroline hadde med seg pc'en på jobb, og jeg har jo som sagt vært hos Ida! Ble ikke noe bilder, var så dårlig vær ute i dag, kjipt. Men vi hadde det jo koselig fordet, i dag lagde vi sjokolademuffins, hihi. Skal ikke noe mer spesielt i dag tror jeg, i morgen drar jeg på hytta, men det kommer det mer informasjon om i morgen! Vi snakkes, verdens beste lesere!

Bildet er tatt på en av de fineste dagene vi hadde i vinter :-)

-Fredrikke


 

 

Skrevet 21.02.2012 kl.19:30. Ligger i kategorien Hverdag

32


Hei dere, sweeties! Nå er jeg hos Ida, og her skal jeg blir til i morgen! Ida er i dusjen akkurat nå, så tenkte og blogge litt i mens! I morgen skal vi ta litt bilder og sånn, så det blir nok sikkert koselig! Men stikker nå, skal se på noe på TV, senere i kveld er det Over hekken, weho!

Headeren!

Ha en fin kveld!¨

-Fredrikke<3
 

Skrevet 21.02.2012 kl.09:46. Ligger i kategorien Hverdag

43


Hei og god morgen! Om ikke så altfor lenge stikker jeg, skal på skitur med mamma og broren min. Senere i dag, klokken 16.30 (ca) kommer Ida og henter meg så er det girlsleepover hos hun, hihi. Skal ta noen bilder til dere, hihi. Men vi snakkes senere i dag, ha en fin daaag!Vi snakkes senere i dag! 

-Fredrikke

Skrevet 20.02.2012 kl.10:04. Ligger i kategorien Hverdag

39


Hei dere! Om ikke så lenge drar vi for og handle litt. Og litt senere i dag skal vi bake, er på nettet og leter etter oppskrift på karameller nå. Glemte forresten og si at jeg var med faren min og stod på ski i går, koselig. Men vi snakkes senere i dag herlige lesere!♥


//privat!

Har du bakt karameller før, i såfall hvilken oppskrift  brukte du?

-Fredrikke♥

Skrevet 19.02.2012 kl.12:47. Ligger i kategorien Hverdag

38


Hei søte folk♥ Nå hadde jeg tenkt til å redigere tusen bilder og kommenterte tusen blogger, men, jeg orker ikke. Hehe, siden at jeg føler meg dårlig, eller, jeg har vondt i halsen. Akkurat nå står jo Fredrikke på ski og koser seg helt sikkert, kanskje hun kommer med noen bilder? Det blir spennende! Også kommer det et inlegg senere om at vi skal møte hverandre, jeg tror at vi skriver det inlegget på en måte sammen, liksom, at vi chatter på msn. Hvis f.eks Fredrikke skal poste om det så skriver jeg noe på msn, og hun kopierer og limer det inn, eller noe sånt. Så da kommer det til å stå at det er ''Fredoline'' som skriver inlegget, hihi :-)


Haha, peeent!

Hva skal dere i dag?

- Caroline <3 

Skrevet 19.02.2012 kl.09:16. Ligger i kategorien Hverdag

25


Heiallesøte!♥ Stod opp ganske tidlig i dag, samtidig som jeg ikke har sovet noe særlig. I gårkveld snakket nemlig jeg og Caroline om og møtes, altså, det har vi vel egentlig gjort siden vi ble kjent med hverandre, noe det kommer et innlegg om senere. Men i går var det sånn ordentlig, stede og sånn liksom! Vi skal kanskje shoppe sammen en dag iløpet av vinterferien, men vi får se, siden det er ikke sikkert. Hvis ikke så er det jo ikke jordensundergang, fordi vi har bestemt at hvis ikke, så blir det en helg! Dagen i dag blir vel ikke noe mer spennende enn dagen i går, ehe. Så jeg får bare se om det dukker opp noe!

NÅ har jeg funnet ut hvorfor bildestørrelsen blir som den blir, den er lagret på pcen min i 400px..

Hva skal du i dag?

-Fredrikke♥

 

Skrevet 18.02.2012 kl.16:41. Ligger i kategorien Hverdag

17


Hallo, for ikke så lenge siden kom jeg og faren min hjem fra en liten shoppingtur. Kjøpte meg ikke noe, bortsett fra en godteriskål med godterimotiv, hehe :-) Caroline er jo i byen akkurat nå, så det blir jo spennende og høre om hun har fått kjøpt seg noe! Må bare takke dere, på det første innlegget jeg skrev i dag fikk vi 8 kommentarer, og på det Caroline la ut fikk vi 11! Dere må vite at vi blir veldigveldig glad, og vi er supertakknemlige. Ellers i dag har jeg egentlig bare vært på pcen, men har også jobbet litt. Vasket badekaret og vasker ogsånn + vasket buret til kaninen min. Hører til ukelønnen min, hihi. Resten av kvelden er jeg ikke helt sikker på hva jeg skal gjøre, kanskje redigere noen bilder som jeg ar gjrot en del i dag.Vet ikke hvorfor bildet ikke vil bli noe større... Sorry, skal fikse på det.

Har du ukelønn?

-Fredrikke 

Skrevet 18.02.2012 kl.12:09. Ligger i kategorien Hverdag

9


Heisann! Stod egentlig opp for en god stund siden, har spist frokost og gjort litt kjedelige ting, haha. Som og rydde rommet.. Hadde tenkt til og ta en liten photoshoot ute, only for you. Men så regner det i dag(?) har ikke regnet på lenge, og har vært masse snø her jeg bor, men plutselig i dag regner det. Utrolig stygt og kjedelig vær, ettersom det er ganske kaldt ute også. Photoshooten får vi drøye til en annen gang. :-)


Hva synes dere forresten om profilbildet våres?

-Fredrikke :-)


 Velkommen til min blogg! Tusen takk for at du valgte å stikke innom her, det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen et spor før du drar igjen. Legg meg gjerne til som venn på blogg.no.
Siste innleggBloggdesign

hits