Skrevet 27.feb.2012 kl.16:21. Ligger i kategorien Bilder

48


Hei søtingene!  Visste dere at jeg har en hund? Naturligvis ikke. Men det har jeg, det er en 1 år gammel nydelig Border Collie som vi fikk 14/12/10 og fikk navnet Nure!
                                

Søt eller hva?tihi.

Forresten, du som skrev at vi ikke måtte forvente mange kommentarer på forrige innlegg som Caroline la ut fordi det  var midt på natten, vel, har vi sagt at vi forventa mange?

-Fredrikke

Skrevet 21.feb.2012 kl.15:03. Ligger i kategorien Bilder

45


Hei du der! Egentlig, så har jeg ikke så mye å blogge om, er dere noe spessielt som dere vil at jeg eller jeg og Fredrikke skal blogge om, skriv det gjerne under på kommentarern eller på facebook siden vår! 

Hva syns dere? Hvordan er været der dere bor?

- Caroline♥

Skrevet 20.feb.2012 kl.15:03. Ligger i kategorien Bilder

30


Heisøtelesere♥ Nå sitter jeg og chatter med Fredrikke samtidig jeg som sitter på sofaen som en sofagris og spiller Dream Zoo, haha. Egentlig så synes alle det er teit, men jeg synes det er litt morsomt. Jeg spiller det når jeg kjeder meg litt og ikke har noe spessielt å gjøre. Fredrikke, hun er heldig hun, hun skal bake, tror det kommer noen bilder fra henne i kveld da, wehoo :-)


Ja, jeg startet å spille i dag



- Caroline♥ 



Velkommen til min blogg! Tusen takk for at du valgte å stikke innom her, det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen et spor før du drar igjen. Legg meg gjerne til som venn på blogg.no.




Siste innlegg



Bloggdesign

hits